11 novih slučajeva koronavirusa u DNŽ - NaronaNews
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Lokalne vijesti

11 novih slučajeva koronavirusa u DNŽ

korona-ilustracija

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježen je 11 novih slučajeva zaraze koronavirusom (tri utvrđena brzim antigenskim testom).

Radi se o pet osoba iz Konavala, četiri iz Dubrovnika te po jednoj iz Blata i Stona.

Ukupno je zaraženo pet osoba muškog spola i šest osoba ženskog spola, a njih osam ima utvrđenu epidemiološku vezu.

Izliječene su 24 osobe: 16 iz Dubrovnika, tri iz Kule Norinske, dvije iz Ploča te po jedna iz Dubrovačkog primorja, Konavala i Opuzena.

U posljednja 24 sata obrađeno je 157 uzoraka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 39 972 uzorka.
U OB Dubrovnik hospitalizirano je 28 osoba pozitivnih na koronavirus. Jedan pacijent zahtijeva intenzivnu skrb i na invazivnoj je ventilaciji.


U samoizolaciji je 735 osoba, a u posljednja 24 sata zabilježeno je šest kršenja mjere samoizolacije (svih šest kršenja mjere zabilježeno na granici). Od početka pandemije zabilježeno je 316 kršenja mjere samoizolacije.


Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Slične teme

Sticky Post

U posljednja 24 sata zabilježeno je 1098 novih slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2 te je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas ukupno 5794. Među njima...

Hrvatska

Analiziramo ima li zatvaranje smisla ?

Sticky Post

Daniela Žderić, frizerka i vlasnica salona Nela Art Hair iz Metkovića, a ujedno i predsjednica ceha frizera i kozmetičara Dubrovačko-neretvanske županije, ostvarila je zapažen uspjeh na...

Lifestyle

U hrvatskom jeziku postoji riječ sntntn