Magazin

Ako nije objavljeno na društvenim mrežama, kao da se i nije dogodilo

Ako nije objavljeno na društvenim mrežama, kao da se nije ni dogodilo – jedna je od učestalijih “online” rečenica.

U 2019. godini svjedoci smo velike modernizacije i sve veće potrebe za poboljšanjem poslovanja. Jedan od efikasnih alata jest svakako internet, odnosno internet poslovanje. Web stranice, aplikacije i društvene mreže (Facebook, Instagram, Twitter…) su jedan od načina kako da se vlasnici trgovina, restorana, kafića i ostalih uslužnih djelatnosti približe svojim potencijalnim kupcima.

Iz godine u godinu broj korisnika interneta u Hrvatskoj značajno raste te je populacija sve računalno pismenija te provodi više vremena na društvenim mrežama nego ikada prije.

Internet marketing jedan je od najzastupljenijih oblika reklamiranja te je sve veći broj tvrtki, obrta i udruga koji se služe alatima poput oglašavanja na internetu – posebno na društvenim mrežama poput Facebooka i Instagrama. Međutim, kako ne bi bacali novce postoje stručnjaci za digitalni marketing koji su sposobni za klijente voditi njihove poslovne stranice na društvenim mrežama, često ažurirati sadržaj i ciljanom strategijom poboljšati njihov profit!

Stručnjaci za marketing i web dizajn stoga smatraju da je puno efikasnije kada im klijenti prepuste da rade svoj posao i pritom se klijenti mogu usmjeriti na svoju osnovnu djelatnost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *