granica
Vijesti

BiH otvara granice sa susjedima

Obzirom da je ranijom odlukom Vijeća ministara BiH bila na snazi mjera o zatvaranju graničnih prijelaza na aerodromima u Sarajevu, Tuzli, Banja Luci i Mostaru koja je važila od 30. lipnja ove godine, ista se neće produžavati.

Na sjednici Vijeća ministara BiH, na prijedlog Ministarstva sigurnosti BiH, donesena je jednoglasna odluka da građani Republike Hrvatske, Republike Srbije i Crne Gore mogu ulaziti u BiH bez korona testova i pozivnog pisma.

Također, obzirom da je ranijom odlukom Vijeća ministara BiH bila na snazi mjera o zatvaranju graničnih prijelaza na aerodromima u Sarajevu, Tuzli, Banja Luci i Mostaru koja je važila od 30. lipnja ove godine, ista se neće produžavati. To praktično znači, da će od 31. svibnja, od 24 sata, biti otvoren međudržavni aviopromet, ali će svi putnici, u ovisnosti s koje destinacije dolaze poštovati postojeći režim. To konkretno znači da će strancima koji nisu iz susjednih država biti omogućeni poslovni dolasci uz poziv pravnog subjekta i negativni test na koronavirus koji ne smije biti stariji od 24 sata, piše Avaz. – Pročitajte više na: https://www.bljesak.info/gospodarstvo/flash/bih-otvorila-granice-sa-susjedima/313376

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *