Metković Nogomet Sport Vijesti

Darko Zeljić napustio klupu ONK Metkovića

Nakon godinu dana provedenih na klupi Crveno-bijelih, Darko Zeljić više nije trener ONK Metković budući da zbog poslovnih obaveza odlazi u Njemačku, stoji u službenom klupskom priopćenju kojeg prenosimo u cijelosti:

Tijekom jedne sezone koliko je vodio naš klub, Darko je sa seniorima ostvario 10 pobjeda, 5 neriješenih ishoda te 6 poraza u službenim natjecanjima, kao i 9 prijateljskih susreta sa statistikom 2 pobjede, 3 neriješena te 4 poraza. 
Uz to, Metković je pod vodstvom trenera Zeljića sezonu završio kao druga najbolja obrana lige (20 primljenih golova u 22 susreta) i ono još važnije, sa samo 28 javnih opomena bez ijednog isključenja, zbog čega je naš klub osvojio Fair Play trofej.

Na kraju, naš klub je sezonu završio na 5. mjestu prvenstvene tablice, a posebno se pamti prvih osam kola kada je naša momčad bila vodeća.

Uz sve navedeno, osim evidentnog podizanja kvalitete i napretka cijele momčadi, uz sve ono ostvareno na terenu, sad već bivši šef struke najzaslužniji je što je naš klub bogatiji za nadstrešnicu ispred klupskih prostorija, korito za pranje kopačaka, kao i za nešto važno što možemo očekivati u bliskoj budućnosti, osvjetljenje pomoćnog igrališta iza gola.

Našem Darki želimo puno sreće u daljnjem radu te mu se iskreno zahvaljujemo na svemu što je učinio za ONK Metković u protekloj sezoni!!!

Inače, ONK Metković je jučer organizirao revijalnu utakmicu za kraj sezone u kojoj je Uprava nadigrala Seniore rezultatom 4:2.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *