Dr. Nikica Hajvaz se nakon predstavljanja obratio javnosti na društvenim mrežama - NaronaNews
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Lokalne vijesti

Dr. Nikica Hajvaz se nakon predstavljanja obratio javnosti na društvenim mrežama

Objava kandidata Mosta

dr.nikica-hajvaz-most

Dr. Hajvaz: “Hvala vam na potpori, oduševljen sam reakcijama na kandidaturu.”

Dr. Nikica Hajvaz, kandidat Mosta za gradonačelnika grada Metkovića, pokrenuo je svoju facebook stranicu putem koje će komunicirati sa sugrađanima. Na njoj je u svojoj prvoj objavi zahvalio svima koji su mu se javili i iskazali potporu na kandidaturi i s građanima podijelio svoju viziju Metkovića kao grada svih njegovih građana, a ne političkog vlasništva ove ili one političke opcije.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti

“Drage Metkovke i Metkovci,

zaista sam oduševljen vašom reakcijom na svoju kandidaturu istaknutu na jučerašnjoj tiskovnoj konferenciji. Primio sam stotine vaših poruka i poziva. Posebno me veseli da su mi se porukama potpore javili sugrađani svih političkih opredjeljenja u Metkoviću.

Ako me izaberete za gradonačelnika, u što vjerujem, Metković neće biti vlasništvo ni jedne političke opcije, ni Mosta ni HDZ-a, nego grad svih Metkovki i Metkovaca. Neću vas uvježbanim gardom i istim takvim osmjehom na licu tapšati po ramenu, protokolarno se fotografirati i obećavati „brda i doline”. Dragi sugrađani, pitat ću vas za mišljenje, neovisno o vašem  političkom opredjeljenju, uvažavajući vaše sklonosti i sposobnosti.

Znam da vam se u proteklih nekoliko godina puno obećavalo, ali ja se u politici neću tako ponašati. Mislim da gradonačelnik treba manje biti političar, a više operativac, onaj koji okuplja, sluša, gleda, uočava probleme i pokušava ih riješiti u što kraćem roku, a ne da ih sprema u ladicu i masovno počne rješavati uoči izbora. Koliko li ste već puta uoči izbora u raznim medijima vidjeli naslove poput: „Metković veliko gradilište”? Više mi vrijedi da sve vas nakon političkog angažmana mogu uzdignuta čela pogledati ravno u oči. Tako sam se ponašao cijeli svoj život, tako ću se ponašati i u politici, uostalom, takvoga me i poznajete.

Svjestan sam da kao pojedinac neću moći napraviti puno, ali s vašom podrškom i timom suradnika moći ću napraviti zaista puno. Bit ću vaš gradonačelnik, a Metković će biti grad svih građana, onih s lijeve i onih s desne strane Neretve. I još nešto važno, bit će i grad onih koji su u naš grad doselili s ovu ili s onu stranu granice, prepoznavši ga kao mjesto u kojem žele raditi i mirno živjeti sa svojim obiteljima.

Hvala vam još jednom na potpori koju ste mi uputili.

Vaš Nikica Hajvaz”

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Slične teme

Lifestyle

U hrvatskom jeziku postoji riječ sntntn

Sticky Post

U posljednja 24 sata zabilježeno je 1098 novih slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2 te je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas ukupno 5794. Među njima...

Dubrovačko-neretvanska županija

Ukoliko se nastavi, stožer razmatra neretvansko zatvaranje....

Sticky Post

S obzirom da se polako približavamo lokalnim izborima, a predizborne kampanje se lagano pripremaju, pripremili smo anketu koja se tiče kandidature za mjesto Dubrovačko-neretvanskog...

Sticky Post

Daniela Žderić, frizerka i vlasnica salona Nela Art Hair iz Metkovića, a ujedno i predsjednica ceha frizera i kozmetičara Dubrovačko-neretvanske županije, ostvarila je zapažen uspjeh na...