Kultura Magazin Metković Vijesti Zanimljivosti Županija

Filozofski fakultet u Mostaru: Ivani Šimović i Antoneli Jerković dekanova nagrada

Na Filozofskome fakultetu Sveučilišta u Mostaru dodijeljene su Dekanove nagrade najboljim studentima u akademskoj 2018./2019. godini i uručena je Pohvalnica za izvannastavne aktivnosti. Nagrađenima su dodijeljena priznanja na svečanoj sjednici Znanstveno-nastavnoga vijeća. Nagrade je uručio dekan Fakulteta prof. dr. sc. Ivica Musić koji je čestitao studentima te istaknuo kako je ponosan na ostvareni uspjeh nagrađenih.

„Vjerujem da taj osjećaj sa mnom dijeli cijela naša akademska zajednica. Ovo je prilika kada javno možemo istaknuti i pohvaliti rad naših najboljih studenata jer uspjeh ovakve vrste nije posljedica ni slučajnosti, ni usputnosti, ni spontanosti, nego velika odricanja, strpljivosti, upornosti, jednostavno rečeno predana rada“, kazao je dekan Musić.

U ime svih dobitnika obratila se Maja Grubišić, studentica diplomskoga Studija informacijskih znanosti, smjer informatika. „Važno je ne odustati na svakome putu u životu, pa tako i na ovome akademskom, gdje treba imati visoko postavljene ciljeve, jasne i čvrste stavove, jer ovo priznanje i jest potvrda svega što smo prošli, potvrda da se rad i zalaganje uvijek isplate“, objasnila je Grubišić.

Dobitnici Dekanove nagrade su: Martina Jurić, Mateo Čačija, Maja Grubišić, Antonela Jerković, Ivana Šimović, Vladimir Vegar, Barbara Benković, Mila Kvesić, Matea Kutle, Veronika Vasilj, Petar Babić, Ana Buratović, Ivana Drežnjak, Anita Ivanković, Gabrijela Jurišić i Marijana Primorac.

Pohvalnicu za izvannastavne aktivnosti dobio je student Martin Mikulić.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *