Gdje gledati: Hrvatska - Argentina večeras uz TV prijenos od 18 sati
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sport

Gdje gledati: Hrvatska – Argentina večeras uz TV prijenos od 18 sati

Hrvatska rukometna reprezentacija uz TV prijenos.

ivan-martinović-ivan-čupić-hrvatska-rukometna-reprezentacija-argentina-gdje-gledati-utakmicu-večeras-tv-prijenos

Hrvatska i Argentina će večeras odmjeriti snage u utakmici Svjetskog rukometnog prvenstva u Egiptu. Izabranici Line Červara love pobjedu protiv Gaučosa, a pobjeda bi praktički značila osiguravanje prolaska iz druge faze u četvrtfinale.

Gdje gledati utakmicu ?

Utakmicu će prenositi RTL televizija od 18 sati, a prije toga je na rasporedu uvodna emisija. Hrvatska će imati težak zadatak jer se jučer javio problem s crijevnom virozom. Želučani problemi najveće probleme su uzrokovali najboljim igračima.

Domagoj Duvnjak i Ivan Martinović su tako upitni uopće za nastup, iako bi trebali biti osposobljeni za susret. Pitanje je toga hoće li iskoristiti Argentinci takvu priliku zbog nedaća koje je zadesila Kauboje.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Slične teme

Sticky Post

U posljednja 24 sata zabilježeno je 1098 novih slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2 te je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas ukupno 5794. Među njima...

Hrvatska

Analiziramo ima li zatvaranje smisla ?

Sticky Post

Daniela Žderić, frizerka i vlasnica salona Nela Art Hair iz Metkovića, a ujedno i predsjednica ceha frizera i kozmetičara Dubrovačko-neretvanske županije, ostvarila je zapažen uspjeh na...

Lifestyle

U hrvatskom jeziku postoji riječ sntntn