dvb-t2-gdje-kupiti-novi-prijemnik-receiver
Vijesti

Gdje kupiti novi prijemnik? DVB T2 receiver je ono što vam treba

Najave na TV reklamama i pojava novog programa neobičnog naziva je prouzrokovalo da se građani pitaju gdje kupiti novi prijemnik. Sve što vam treba je DVB T2 hevc receiver.

S krajem 2020. godine dolazi i promjena signala, najavljeno je iz tvrtke Odašiljači i veze. Na stranici spomenute kompanije može se provjeriti podržava li vaš uređaj nove standarde. Ukoliko ne podržava, problem možete riješiti na dva načina.

Dva načina za rješenje – Kupnja TV-a ili DVB T2 receiver ?

Prvi je naravno kupnja novog televizora koji podržava potrebni sustav i ima ga ugrađenog u samome sebi. Drugi je puno jeftiniji i za razliku od kupnje televizora koje zahtijeva otprilike dvije i pol do četiri tisuće kuna za solidan uređaj, kupnja novog DVB T2 hevc prijemnika može koštati u rangu od 150 do 200 kuna, ovisno o proizvođaču i brendu.

Već neki trgovački centri i lanci reklamiraju jeftinije varijante pa se može nabaviti za 150 do 190 kuna vrlo solidan uređaj pa se ne trebate brinuti da je vaš uređaj nekvalitetniji od onoga koji je u rangu do 200 kuna.

Radi se o nekim tehničkim nijansama koje nisu vidljive ako imate iole pristojan TV uređaj. Naravno, prijemnik se može kupiti i online, putem interneta, no tada se pobrinite i pripazite da ne dođe do dodatnih troškova kao što je trošak dostave paketa.