ljetnascena
Zanimljivosti

GKS Metković: Najava događanja

Četvrtak, 16.7. – 20:45 – Ljetna scena GKS-a – crtani film „Tajni život ljubimaca 2“ – slobodan ulaz

Što vaši ljubimci stvarno rade kada niste kod kuće?
Terijer Max suočava se s velikim životnim promjenama. Njegova vlasnica sada je udana i ima sina, Liama. Max je toliko opsjednut zaštititom dječaka da će razviti živčani tik. Na obiteljskom putovanju na farmu Max i Duje susreću se s netolerantnim kravama, neprijateljskim lisicama i zastrašujućim puranom, što sve podiže Maxovu tjeskobu. Na sreću, Max dobiva savjete veteranskog farmerskog psa Kokota, koji tjera Maxa da odbaci svoje strahove, pronađe svoju unutarnju alfu i pruži Liamu malo više slobode.

U međuvremenu, dok je njezin vlasnik odsutan, otmjena Gigi pokušava spasiti Maxovu najdražu igračku iz stana s prepunom mačaka uz malu pomoć njezine mačje prijateljice Chloe.

Ludi, ali slatki zeko Grudica je u zabludi da je on pravi superheroj jer ga njegova vlasnica Molly počne oblačiti u superjunačku pidžamu. Ali kad Daisy, neustrašivi Shih Tzu, zatraži pomoć Grudice u opasnoj misiji, morat će skupiti hrabrost da postane junak koji se samo pretvara da jest.

Tajni život ljubimaca 2 producira osnivač i glavni izvršni direktor tvrtke Illumination Chris Meledandri i njegov dugogodišnji suradnik Janet Healy, vizionarski tim koji stoji iza animacija The Grinch i trilogije o zlikovcu Gru i Malcima.

Mogu li Max, Grudica, Gigi i ostatak bande pronaći svoju unutarnju hrabrost i suočiti se s najvećim strahovima, dođite i provjerite.

Poštovana i draga publiko,

svoje događaje Ustanova za kulturu i sport Metković izvodit će u skladu s preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za sprečavanje zaraze bolešću COVID-19 .

Ovim putem Vas ljubazno molimo da se pridržavate svih mjera. Prilikom ulaska na Ljetnu scenu molimo Vas da dezinficirate ruke na za to predviđenim higijenskim pultovima, te poštujete preporučeni fizički razmak između osoba od 1.5 metra. Kapacitet dvorane je prilagođen. Molimo, pratite upute kazališnih djelatnika vezane za redoslijed sjedenja. Učinit ćemo sve da se osjećate ugodno i sigurno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *