Grad Metković: Obavijest za poljoprivrednike - NaronaNews
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Lokalne vijesti

Grad Metković: Obavijest za poljoprivrednike

Potpore poljoprivrednicima

vinograd-poljoprivreda-rural-osposobljavanje-tečajevi-u-poljoprivredi

OBAVIJEST ZA POLJOPRIVREDNIKE

Obavještavaju se nositelji obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava sa sjedištem na području Grada Metkovića da će Grad Metković dana 8. ožujka 2021. godine (ponedjeljak) objaviti Javni poziv za dodjelu potpora u poljoprivredi.

Natječaj će biti otvoren od 8. ožujka 2021. do 7. travnja 2021. godine, odnosno do utroška sredstava planiranih u proračunu za ovu godinu.

Cijeli tekst Javnog natječaja zajedno s potrebnim obrascima biti će objavljen na službenoj stranici Grada Metkovića: www.grad-metkovic.hr  te će isti također biti dostupni u prostorijama Grada Metkovića na adresi: Metković, Stjepana Radića 1.

Napomena:  Stranke NE TREBAJU zahtjevu prilagati Potvrdu o nepostojanju duga prema Gradu Metkoviću, već će Odsjek za komunalne poslove, prostorno planiranje, gospodarstvo i fondove EU po službenoj dužnosti zatražiti istu od Odsjeka za proračun, računovodstvo i financije !!!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Slične teme

Lifestyle

U hrvatskom jeziku postoji riječ sntntn

Sticky Post

U posljednja 24 sata zabilježeno je 1098 novih slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2 te je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas ukupno 5794. Među njima...

Dubrovačko-neretvanska županija

Ukoliko se nastavi, stožer razmatra neretvansko zatvaranje....

Sticky Post

S obzirom da se polako približavamo lokalnim izborima, a predizborne kampanje se lagano pripremaju, pripremili smo anketu koja se tiče kandidature za mjesto Dubrovačko-neretvanskog...

Hrvatska

Analiziramo ima li zatvaranje smisla ?