Magazin

I Hana Rodić obavila zahvat u Vanity Clinic Istanbul

Raspisali smo se i mi, kao i ostali portali o prezentaciji Vanity Clinic Istanbul-a. 06.07.2019. u hotelu Adria s početkom u 10:30 održat će se njihova prezentacija. Dr. Op. GURAY YESILADALI u više navrata je naglasio “Ne dijelimo pacijente, svi zaslužuju isti tretman”. No ipak, Hana Rodić nedavno je obavila zahvat povećanja grudi u Turskoj.

Mogli smo to iščitati iz više portala, no nismo mogli iščitati da je zahvat objavljen baš u Vanity Clinic Istanbul. Hana se na Instagramu zahvalila doktoru i istaknula kako je i više nego zadovoljna zahvatom kojeg je napravila.

Po slikama vidimo da je Hana i više nego zadovoljna odlaskom u Vanity Clinic, te da je Dr. Op. GURAY_u YESILADALI_u obavio savršen posao. Istanbul je ove godine odabrao Dubrovnik kao centar svoje suradnje, naglasili su da su zadovoljni dolaskom u biser Hrvatske. Doktor je prozvao sve sugrađane grada Dubrovnika i okolice da zaborave na “tabu teme” te dođu u subotu u Hotel Adriu i poklone im puno povjerenje te da je on spreman dati sve odgovore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *