Metković Nogomet Sport Vijesti

Jakov Previšić karijeru nastavlja u Ujedinjenim Arapskim Emiratima

Mladi metkovski kineziolog i stručnjak za kondicijsku pripremu Jakov Previšić bio je u kombinacijama za mjesto u stožeru Damira Burića. Vrlo visoko je kotirao, no na kraju se Burić odlučio za Tonija Modrića i Šimu Veršića, piše Slobodna Dalmacija.

Previšić je radio u Hajduku, nekadašnji je rukometni vratar, radio i u rukometnoj reprezentaciji, a sada će karijeru nastaviti u stožeru Ivana Leke u Al Ainu. Stožeru će se priključiti na pripremama u Austriji, a potom se seli u Ujedinjene Arapske Emirate.

Al Ain je “obećana zemlja” za Hrvate, na cijeni su kod šeika, vodio je taj klub Zlatko Dalić i Zoran Mamić, ovo ljeto su angažirali Ivana Leku. Ali sam stručni stožer je brojan, prvi pomoćnici su Damir Krznar i Alen Peternac, uz Previšića za kondicijsku pripremu su angažirani Ivan Štefanić i Milan Šnjarić, trener vratara je iz BiH Nikola Marić, analitičar je Vedran Attias, liječnik Jurica Rakić, fizioterapeuti Ivan Oršolić, Marin Polonijo i Božo Šinković, dok mladu momčad (do 21 godine) vodi Željko Sopić. Problema oko aklimatizacije očito neće biti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *