Jedna novinarka provela je istraživanje: prijavila se na webcam-stranicu BongaCams i zaradila 800 eura! - NaronaNews
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Vijesti

Jedna novinarka provela je istraživanje: prijavila se na webcam-stranicu BongaCams i zaradila 800 eura!

Na mreži se tijekom pandemije pojavilo mnogo informacija o drugim mogućnostima zarade. Počeli smo se pitati što sve suvremene prilike nude i koje su to mogućnosti vrijedne pažnje. Posebno nas je zanimao svijet webcam-stranica, stoga smo odlučili provjeriti zarađuje li zaista na tisuće djevojaka dobro od web-stranica za odrasle.

Za početak, razgovarali smo s nekoliko webcam-modela koji imaju profile na društvenim mrežama. Ispada da mnogi od modela rade u paru sa svojim muževima ili momcima, a neki prenose videozapise zajedno sa svojim djevojkama.

Odlučili smo pobliže zaviriti u svijet webcam-stranica i uvjeriti se kako sve funkcionira iza kulisa. U tu svrhu se jedna novinarka registrirala na webcam-stranici BongaCams, koja se nalazi na 36. mjestu od svih svjetskih stranica prema ljestvici Alexa. Na posebnoj BongaCams stranici dostupne su informacije o zaradama djevojaka iz prethodnog mjeseca. Slijede snimke zaslona kao primjer.

Čitav postupak prijave trajao je otprilike 10 minuta, a pola sata kasnije registracija je bila odobrena. Novinarka je odlučila odmah krenuti s mrežnim aktivnostima. Prenosila je svoje snimke isključivo u kupaćem kostimu, bez skidanja, i komunicirala s korisnicima samo o najopćenitijim temama. Radeći svega po nekoliko sati na mreži, uspjela je zaraditi 800 eura u par dana! Moramo priznati da nitko nije očekivao takav rezultat!

Osim toga, novinarka je razgovarala s nekoliko webcam-modela na stranici: s djevojkom i ljubavnim parom koji već neko vrijeme rade za BongaCams. Potvrdili su da boravak kod kuće i isključivo komunikacija s korisnicima može donijeti lijepu zaradu. Nije potrebno izgledati kao model ili poznavati neke posebne trikove.

Radeći za BongaCams svega nekoliko dana, novinarka je uspjela uvidjeti da webcam-stranice nude najlakše moguće uvjete za zaradu. Uz mogućnost rada kod kuće i prijave na mrežu u bilo kojem trenutku, sa sigurnošću se može tvrditi da webcam-stranice predstavljaju najpristupačniji izvor prihoda.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Slične teme

Hrvatska

Analiziramo ima li zatvaranje smisla ?

Sport

Metkovac napravio značajan iskorak u karijeri.

Dubrovačko-neretvanska županija

Već dulje vrijeme smo upoznati s ovom situacijom, ali već su se neki mediji raspisali o tome pa smo i mi odlučili “obavijestiti javnost”....

Sticky Post

Bruno Petković se dotaknuo i svojih početaka u Metkoviću

Sticky Post

Bez tableta ili nekom drugom metodom?

Sport

Povratak u elitu za Hodžića

Sticky Post

Poštovani čitatelji, u tijeku je ekspresni redizajn naše webstranice. Uskoro smo ponovno s vama – trenutno radimo na popunjavanju sadržaja!