Metković: Nastavlja se rekonstrukcija kvartovskih igrališta - NaronaNews
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Lokalne vijesti

Metković: Nastavlja se rekonstrukcija kvartovskih igrališta

metkovic-igralista

Nakon prošlogodišnje prve faze obnove i rekonstrukcije kvartovskih dječjih igrališta, danas su započeli radovi na drugoj fazi rekonstrukcije i obnove kvartovskih dječjih igrališta.

Obnovu nastavljamo s dječjim igralištem kraj Osnovne škole Don Mihovila Pavlinovića u Jadranskoj ulici i dječjim igralištem u Prudu iza škole. – rekao je Dalibor MIlan.

U sklopu radova zamijenit će se kompletna podloga i sve sprave na jednom i drugom igralištu. Ispod sprava postavit će se antistres podloga prilagođena sigurnosnim standardima, te iznad nje, duž cijelog igrališta postavit će se umjetna trava namijenjena dječjim igralištima.

Ukupna vrijednost radova na ova dva igrališta iznosi 347.942,35 kn bez PDV-a. Investitor je Ustanova za kulturu i sport, a izvor financiranja Grad Metkovića.Nakon ovih, krećemo s obnovom i ostalih igrališta.

Naime, kako sam već mnogo puta istaknuo, svi naši projekti usmjereni su na poboljšanje kvalitete života građana! Projekti uređenja kvartovskih izgrališta doprinijet će da svako dijete ima ljepše, ali i sigurnije mjesto za igru i provođenje slobodnoga vremena! – zaključio je gradonačelnik Metkovića.

metkovic-igralista

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Slične teme

Lifestyle

U hrvatskom jeziku postoji riječ sntntn

Sticky Post

U posljednja 24 sata zabilježeno je 1098 novih slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2 te je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas ukupno 5794. Među njima...

Dubrovačko-neretvanska županija

Ukoliko se nastavi, stožer razmatra neretvansko zatvaranje....

Sticky Post

S obzirom da se polako približavamo lokalnim izborima, a predizborne kampanje se lagano pripremaju, pripremili smo anketu koja se tiče kandidature za mjesto Dubrovačko-neretvanskog...

Sticky Post

Daniela Žderić, frizerka i vlasnica salona Nela Art Hair iz Metkovića, a ujedno i predsjednica ceha frizera i kozmetičara Dubrovačko-neretvanske županije, ostvarila je zapažen uspjeh na...