Najava: Grad Metković obnavlja gradsku tržnicu - NaronaNews
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Lokalne vijesti

Najava: Grad Metković obnavlja gradsku tržnicu

Gradonačelnik potvrdio renovaciju

gradska-trnica-metkovic-projekt

Grad Metković je danas objavio otvoreni postupak javnog nadmetanja za izvođenje radova na rekonstrukciji Gradske tržnice u Metkoviću.

Projektom se planira uklanjanje postojećih montažnih objekata na gradskoj tržnici, te izgradnja nove građevine javne komunalne namjene. Građevina je složena i sastoji se od dva dijela ulaznog portala, te zgrade tržnice. Ulazni portal je smješten s južne strane prema Ulici Ivana Gundulića u Metkoviću.

Formiran je od natkrivenog prolaza te dva poslovna prostora na suprotnim stranama prolaza.Zgrada tržnice je jednoetažna (prizemlje). Funkcionalno je formirana od dva dijela, zatvorenog i otvorenog (natkrivenog) dijela. Unutar zatvorenog dijela su smještena četiri poslovna prostora, ostave, te sanitarnog čvora. Otvoreni (natkriveni prostor) okružuje sa svih strana zatvorene dijelove zgrade.

Na otvorenom prostoru se predviđaju štandovi za prodaju poljoprivrednih proizvoda.

Procijenjena vrijednost radova iznosi 3.980.511,51 kn s PDV-om.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Slične teme

Sticky Post

U posljednja 24 sata zabilježeno je 1098 novih slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2 te je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas ukupno 5794. Među njima...

Hrvatska

Analiziramo ima li zatvaranje smisla ?

Sticky Post

Daniela Žderić, frizerka i vlasnica salona Nela Art Hair iz Metkovića, a ujedno i predsjednica ceha frizera i kozmetičara Dubrovačko-neretvanske županije, ostvarila je zapažen uspjeh na...

Lifestyle

U hrvatskom jeziku postoji riječ sntntn