Metković Nogomet Sport Vijesti

NK Jadran LP započeo pripreme

Danas je trener Goran Proleta započeo s treninzima.Na prozivci se okupilo 30-tak igrača, prvotimcima su priključeni nadareni juniori od kojih se očekuje da će se nametnuti. Treneru i igračima su se u ime uprave obratili dopredsjednik Tihomir Krstičević, direktor Petrit Dulaj, član uprave Danijel Dabić i svi skupa su poželjeli sreću i da ih u pripremama zaobiđu ozljede. Naglasak je na redovitosti i ozbiljnosti da se momčad dobro pripremi za nadolazeće prvenstvo i kup natjecanje jer će ova sezona sigurno biti zahtjevnija nego prošla.

Uprava je u pregovorima s nekolicinom provjerenih igrača koji bi se trebali priključiti do kraja ovog tjedna, neki su već na probi, a konačan kadar bi se trebao formirati sljedeći tjedan.


Klub su napustili Teo Herceg (Dugopolje), Domagoj Domić (Dinamo Zagreb), Marijan Šuto (Croatia Zmijavci). Uz Mihovila Šutala koji je pristupio Dubravi Tim Kabel ovaj kvartet je pokazao da je Jadran LP odlična destinacija za razvoj mladih igrača i prava odskočna daska za veći rang natjecanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *