Odaberite prsten u skladu s vašim tipom osobnosti - NaronaNews
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Lifestyle

Odaberite prsten u skladu s vašim tipom osobnosti

Izbor prstenja u Pandori

pandora-prstenje

Vrlo često, na nesvjesnoj razini, biramo i želimo neke stvari. Želja je stvorena duboko u nama, a proizvod je naših unutarnjih motiva i situacija i stvari kojima smo okruženi. Dakle, sljedeći put kada se zapitate odakle potiče vaša želja da imate, kupite ili napravite nešto za sebe, sjetite se da je ta želja možda nastala davno i da je tek sada postala dio svijesti. Isti je slučaj s izborom prstenova

Ako vaša želja još nije došla k svijesti iz podsvijesti, mi ćemo vam u tome pomoći. Kako odabrati prsten prema vašem tipu osobnosti.

Ambiciozna i dominantna – dijamantni prstenovi

Ambiciozne i dominantne žene uvijek se trude promijeniti na bolje. To su žene koje vole biti primijećene, koje uvijek idu naprijed, ne zaziru ni od koga, ni od čega, ne boje se, svjesne su svojih kvaliteta i vrlo su često spremne raditi na svoju štetu radi ciljeva koje su postavile. Stoga ove žene žele biti primijećene i njihova energija ne može ostati nezapažena. Prstenovi s izuzetno velikim dijamantom idealni su za ovakve žene. One ovaj prsten znaju nositi na pravi način.

Romantična i uvijek zaljubljena – prstenovi u obliku srca

Ljubav je ono što nas pokreće. Ljubav je osnova svega, a one žene koje uvijek duboko vjeruju u ljubav, koje su nježne prije svega prema sebi i drugima i koje vole širiti ljubav, također vole prstenje koji će ih s njom povezati i koji će biti kao svojevrsni amulet i potvrda da čine ispravne stvari. To može biti prsten u obliku srca, ili može biti prsten s dragim kamenom u obliku srca. Srce je najljepši simbol ljubavi i zato je važno da ga uvijek imamo uz sebe, kako bi nas podsjetilo na taj najznačajniji osjećaj.

Elegantna – minimalizam

Sofisticiranost i elegancija stječu se rođenjem ili se nauče tijekom godina. Netko je jednostavno odrastao u obiteljima u kojima se sve radilo umjereno i sa stilom. I tako je naučen. I zato određene žene uvijek izgledaju elegantno. To je ono što nose u sebi. Njihovi su životi pod kontrolom, nježne su, tihe i odane. Takve žene vole jednostavne i minimalističke prstene. Međutim, takvi će prstenovi na njima biti impresivni i svaka će ih žena, kad to vidi, poželjeti imati, a istodobno će poželjeti posjedovati sve one dobre strane i vrline onoga koji ga nosi na tako graciozan način.

Optimistična – biserni prstenovi

Sigurno poznajete one žene koje u svemu vide dobro, samo se nadaju dobru, šire optimizam i ljubav i ne skidaju osmijeh s lica. Te su žene sretne, jer su pronašle načine da budu sretne, jer se raduju malim stvarima, jer stvaraju mogućnosti koje će ih usrećiti. Te žene vole nositi prstenje s biserima. To nije ni čudo, jer prstenovi s biserima simboliziraju nadu. One su te koje se uvijek nadaju dobrim, lijepim stvarima, pozitivnim ishodima. Dakle, ako poznajete takvu ženu, savjetujemo vam da joj poklonite biserni prsten – oduševit ćete je!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ostale vijesti

Slične teme

Hrvatska

Analiziramo ima li zatvaranje smisla ?

Sport

Metkovac napravio značajan iskorak u karijeri.

Dubrovačko-neretvanska županija

Već dulje vrijeme smo upoznati s ovom situacijom, ali već su se neki mediji raspisali o tome pa smo i mi odlučili “obavijestiti javnost”....

Sticky Post

Bruno Petković se dotaknuo i svojih početaka u Metkoviću

Sticky Post

Bez tableta ili nekom drugom metodom?

Sport

Povratak u elitu za Hodžića

Sticky Post

Poštovani čitatelji, u tijeku je ekspresni redizajn naše webstranice. Uskoro smo ponovno s vama – trenutno radimo na popunjavanju sadržaja!