Magazin

ODBROJAVANJE DO DOLASKA SLAVNE VANITY CLINIC ISTANBUL U DUBROVNIK

Čitamo po portalima ne silazi oduševljenje s lica obožavateljica plastične kirurgije povodom dolaska Vanity Clinic Istanbula u Dubrovnik.

BELMA YILMAZ za Dubrovnik INsider dala je intervju u kojem je pozvala sve sugrađane grada Dubrovnika i one zainteresirane za njihov rad da dođu i poklone im povjerenje (06.07.2019. u predivnom hotelu Adria bit će prezentacija u 10:30). Od svih cura svjetski poznata klinika odlučila se da im lice klinike bude Mihaela Čokljat, Dubrovčanka nesvakodnevnog izgleda.

Njeno tijelo krasi već nebrojeno tetovaža, ima dva ne svakodnevna piersinga, ludu frizuru i najbolje žensko oružje – karizmu i osmjeh. Mihaela je cura koja će biti prvo službeno lice popularne klinike. Ovoga puta smo i mi sami stupili smo u kontakt s BELOM YILMAZ, međunarodnim koordinatorom za pacijente, te pitali je o ovoj suradnji.

BELMA POZVALI STE SUGRAĐANE GRADA DUBROVNIKA SA SIGURNOŠĆU DA ĆE BITI ODUŠEVLJENI VAŠOM PREZENTACIJOM DA VAM POKLONE POVJERENJE?

Naravno da jesam, ne sumnjam u rad svojih suradnika. Apsolutno sam sigurna da ćemo ostvariti dobru suradnju. Ljudima treba približiti najbolju moguću kvalitetu i uputiti ih u sve prednosti plastične kirurgije. Mi smo tim koji odlično funkcionira. Same recenzije govore za sebe.

VANITY CLINIC VAŽI ZA JEDNU OD POPULARNIJIH KLINIKA U SVIJETU, A NAJBOLJI UTISAK NA VAS OSTAVILA JE DUBROVČANKA SPECIFIČNOG IZGLEDA?

Mihaela je djevojka ispred koje zrači energija, nema straha, zna što i kako želi a opet je otvorena za novitete. To je bio klik na prvu i dalje nismo imali o čemu. Nju je oduševio naš rad, mladi ljudi u klinici, pristup…nas je oduševila ona.

DALI STE ISTANBULU OTKRILI SURADNJU SA MIHAELOM?

Ha, ha. Još ju skrivamo koliko možemo. Iako svijet je malen, brzo se sve sazna.

IMATE LI TREMU ZA SUSRET S DUBROVČANIMA?

Ne, tremi nema mjesta. Obje strane jedva čekaju rezultate. Mislim da je ova suradnja pun pogodak, pa ovim putem vas pozivam da nas kontaktirate ukoliko imate problem. Naša su vrata i volja otvorena uvijek za savjete i suradnje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *