Odlične vijesti s juga: Nema novozaraženih u DNŽ - NaronaNews
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dubrovačko-neretvanska županija

Odlične vijesti s juga: Nema novozaraženih u DNŽ

koronavirus-dnz

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata nije zabilježen novi slučaj zaraze koronavirusom, javlja Dubrovačko-neretvanski Stožer civilne zaštite.

Izliječeno je 35 osoba: 12 iz Dubrovnika, osam iz Konavala, pet iz Metkovića, po dvije iz Kule Norinske, Ploča, Župe dubrovačke, po jedna iz Opuzena, Orebića, Stona te jedna osoba koja nema prebivalište na području naše županije.

Preminula je jedna muška osoba iz Konavala (rođ. 1935.)

U OB Dubrovnik hospitalizirano je 28 osoba pozitivnih na koronavirus. Šest pacijenata zahtijeva intenzivnu skrb, pet pacijenta je na invanzivnoj ventilaciji, a jedan na neinvazivnoj ventilaciji.

U posljednja 24 sata obrađeno je 56 uzoraka, a od početka pandemije analizirana su ukupno 33 983 uzorka.

U samoizolaciji je 571 osoba, a u posljednja 24 sata zabilježena su tri kršenja mjere samoizolacije. (dva na granici) Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 168 slučajeva kršenja samoizolacije (45 na graničnim prijelazima).

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Slične teme

Sticky Post

U posljednja 24 sata zabilježeno je 1098 novih slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2 te je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas ukupno 5794. Među njima...

Sticky Post

Daniela Žderić, frizerka i vlasnica salona Nela Art Hair iz Metkovića, a ujedno i predsjednica ceha frizera i kozmetičara Dubrovačko-neretvanske županije, ostvarila je zapažen uspjeh na...

Lifestyle

U hrvatskom jeziku postoji riječ sntntn

Hrvatska

Nova pravila na granicama

Lokalni Sport

Metkovac pojačava drugu momčad Dinama

Hrvatska

Analiziramo ima li zatvaranje smisla ?