hrvatska-svicarska-nogomet-tv-prijenos
Nacionalno Sport

Postave su praktički riješene: Švedska u obrambenoj formaciji, a Hrvatska s očekivanim igračima

Postave su praktički riješene, iako je zapravo ostalo malo prostora za izmjene u posljednji trenutak. Hrvatska i Švedska večeras u sklopu treće utakmice Lige nacija odmjeravaju snage na Maksimiru. Utakmica se igra od 18 sati.

Gdje gledati utakmicu Hrvatska Švedska ? TV prijenosa nema na nacionalnoj televiziji. No, srećom jedna komercijalna televizija ipak prenosi susret pa gledatelji neće biti lišeni nogometa.

Očekivane postave:

Livaković-Uremović-Vida-Lovren-Barišić-Modrić-Brozović-Brekalo-Perišić-Vlašić-Petković

S obzirom na ozljedu Andreja Kramarića izvjesno je da će i okršaj sa Šveđanima “Krama” propustiti jer je s problemima došao iz Njemačke odakle dolazi u vrhunskoj formi. Otvara to mjesto Bruni Petkoviću koji se ipak popravio protiv Švicaraca te se Dalić nada njegovoj lanjskoj formi. Dobra je i činjenica zaoštrene konkurencije s pojavom Ante Budimira koji bi mogao biti itekako koristan.

Odlaskom Rakitića otvorilo se mjesto i Nikoli Vlašiću kojem konkurira Mario Pašalić. Modrić i Brozović su standarni u sredini, a Brekalo se nametnuo dobrom predstavom u zadnjem dvoboju. A na ruku mu ide i ozljeda Ante Rebića.

Problem desnog beka je i dalje aktualan. Šime Vrsaljka nema, a Tin Jedvaj je istisnut iz rotacije u Leverkusenu pa će prednost dobiti Uremović. Stoperski par će očekivano biti Vida i Lovren, dok se na lijevog beka vraća Barišić koji je standardan u Rangersima. Također je pozitivna pojava konkurencije u ligu Melnjaka i Domagoja Bradarića koji su pokazali da mogu pomoći.