Poziv na demonstraciju "Uzimanje uzoraka tla za analize" - NaronaNews
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Lokalne vijesti

Poziv na demonstraciju “Uzimanje uzoraka tla za analize”

vinograd-poljoprivreda-rural-osposobljavanje-tečajevi-u-poljoprivredi

pozivamo Vas na demonstraciju „Uzimanje uzoraka tla za analize“ koja će se održati dana 29.4.2021.god (četvrtak), sa početkom u 9:00h na PG „Klek“, vl.Pavao Delija, na lokaciji Modrič (Opuzen). Točna pozicija održavanja je točno 2,5km na glavnom putu prema Modriču od ulaza na Jasenskoj kod uljare.

Svrha demonstracije je edukacija i praktični prikaz na temu uzimanja uzoraka tla za analizu, sa ciljem smanjenja pogrešaka pri uzimanju uzoraka, odnosno uzimanje što reprezentativnijeg uzorka s obzirom na površinu i kulturu. Sama demonstracija provesti će se kroz nekoliko cjelina koje uključuju teorijski i praktični dio uzimanja uzoraka.

Napominjemo da je analiza tla i pohađanje tečaja ili demonstracije zakonska obveza zakupcima državnog poljoprivrednog zemljišta.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Slične teme

Lifestyle

U hrvatskom jeziku postoji riječ sntntn

Sticky Post

U posljednja 24 sata zabilježeno je 1098 novih slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2 te je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas ukupno 5794. Među njima...

Dubrovačko-neretvanska županija

Ukoliko se nastavi, stožer razmatra neretvansko zatvaranje....

Sticky Post

S obzirom da se polako približavamo lokalnim izborima, a predizborne kampanje se lagano pripremaju, pripremili smo anketu koja se tiče kandidature za mjesto Dubrovačko-neretvanskog...

Hrvatska

Analiziramo ima li zatvaranje smisla ?