Vijesti

Poznati detalji smrti mlađe ženske osobe kod Ljubuškog

Lana Bijedić iz Mostara danas je trebala biti u Sarajevu, prvi dan na fakultetu, ali je sinoć nađena mrtva u rijeci kod Ljubuškog.

Prema posljednjim informacijama, djevojka je mučki ubijena i u tijeku je detaljna pretrega terena u potrazi za materijalnim dokazima i ubojicom. Kako bi se prikrili tragovi mučkog ubojstva, tijelo djevojke sinoć je bačeno u rijeku Studenčicu, a oko 20 sati ga je pronašao ribar u mjestu Studenci kod Ljubuškog.

Odmah je alarmirana Gorska služba spašavanja Ljubuški koja je izvukla tijelo iz hladne rijeke, a ubrzo je obavljen očevid koji je otkrio ono najgore – da se radi o nasilnoj smrti, prenosi ljportal.

Priopćenje Policijske uprave Ljubuški:

U RIJECI STUDENČICI PRONAĐENO BEŽIVOTNO TIJELO 19-GODIŠNJAKINJE IZ MOSTARA

Dana 06.10.2019. godine u 18.35 sati putem telefona dežurni u PU Ljubuški je zaprimio prijavu da je u mjestu Studenci kraj Ljubuškog, ispod nadvožnjaka u rijeci Studenčici uočeno beživotno tijelo.

Na mjesto događaja upućena je patrola uniformiranih policijskih službenika PU Ljubuški koji su na navedenoj lokaciji uočili beživotno tijelo, te su odmah osigurali mjesto događaja a s prijavom su upoznati dežurni Županijski tužitelj, djelatnici Doma zdravlja Ljubuški i djelatnici GSS-a Ljubuški. Odmah je formirana ekipa za očevid koja je upućena u mjesto Studence i kojom je rukovodio dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva u Širokom Brijegu na mjestu događaja.

Mediji su danas u Bosni i Hercegovini pisali da se radi o praunuci Džemala Bijedića, ali to je ubrzo demantirano.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *