Nogomet Ploče Sport Vijesti Zanimljivosti

Predstavljamo: MNK Samo Lagano – dvije uspješne godine

Mlada ekipa došla je na ideju osnivanja vlastitog futsal kluba. Osim okupljanja i druženja mladih cilj je bio imati svoj klub kako bi se jednostavnije mogla organizirati određena događanja. Na tu ideju su došli David i Duje Pear, futsal zaljubljenici i inače rođaci:

MNK Samo Lagano je osnovan prije dvije godine točnije 23.06.2017 godine u svrhu organiziranja i odigravanja turnira u dolini Neretve.

Kako ste došli na ideju u osnivanju kluba? Koliko sudjelujete u manifestacijama u dolini Neretve? Jeste li aktivni i na nekim drugim događajima van doline?

Na ideju u osnivanju kluba smo došli prije dvije godine. Željeli smo osnovati svoj mali klub. Sudjelujemo na malonogometnim turnirima u Staševici, Otrić Seocima, Metkoviću.

Kakvi su planovi u bližoj budućnosti?

Planovi kluba su za sada odigravanje malonogometnih turnira u dolini Neretve i šire te organiziranje juniorskoga turnira u Otrić Seocima.

Mlada ekipa nema okupljanja u smislu održavanja treninga, a dijelom tima su kadeti i juniori MNK Vrgorac, futsal prvoligaša. U klubu su više nego zadovoljni postignutim s obzirom da su tek napunili drugu godinu postojanja.

Dosadašnji uspjesi:

  • 1 mjesto Juniorski malonogometni turnir Otrić Seoci
  • 2 mjesto Juniorski malonogometni turnir Otrić Seoci
  • Fair-play ekipa – seniorski malonogometni turnir Otrić Seoci
  • Četvrtfinale – seniorski malonogometni turnir Otrić Seoci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *