Kultura Metković Vijesti Zanimljivosti

Radionica: Agroturizam i mjere ruralnog razvoja

U petak, 6. rujna s početkom u 18 h Centar za održivi razvoj iz Imotskog, zajedno sa partnerskom organizacijom udruga DOBRA, organizira radionicu na temu Agroturizam i mjere ruralnog razvoja.

Radionica se održava u okviru projekta „Tko pita, ne skita“ koji Centar za održivi razvoj provodi u partnerstvu s Kulturnom udrugom mladih K.U.M. Proložac, Udrugom DOBRA iz Metkovića te Centrom za ruralni razvoj CERURA HR iz Sinja.

Projekt „Tko pita, ne skita“ je usmjeren mladima ruralnih područja Dalmacije i provodi se na području Cetinske i Imotske krajine te doline Neretve. Ciljevi projekta su: omogućiti informativno edukativne i savjetodavne aktivnosti na ruralnim područjima Dalmacije kroz osnivanje info centra za mlade, povećati stupanj društvenoga djelovanja mladih i njihovu socijalnu uključenost na ciljanim područjima, unaprijediti znanja i vještine koje pridonose daljnjem obrazovanju i konkurentnosti na tržištu rada i povećati svijest mladih o važnosti aktivnog sudjelovanja mladih.

 Projekt se provodi uz financijsku potporu Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Radionica će se održati u Metkoviću, u petak 6. rujna 2019. u 18 sati, u Volonterskom centru Dobra, na adresi Ante Starčevića 5 (stara gradska knjižnica)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *