Šest novih slučajeva korone - NaronaNews
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Koronavirus

Šest novih slučajeva korone

stožer-dnž

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je šest novih slučajeva zaraze koronavirusom (pet utvrđeno brzim antigenskim testom). Radi se o tri osobe iz Župe dubrovačke, dvije osobe iz Metkovića te jednoj osobi iz Konavala.

Ukupno je zaraženo pet muških i jedna ženska osoba, a jedna ima utvrđenu epidemiološku vezu.
Preminule su četiri osobe iz Dubrovnika; 3 muške osobe (rođ. 1931., 1937., 1938.) i jedna ženska osoba (rođ. 1938.).

Izliječeno je 27 osoba: 12 iz Dubrovnika, šest iz Metkovića, pet iz Konavala, tri iz Župe dubrovačke te jedna iz Kule Norinske.

U posljednja 24 sata obrađen je 41 uzorak, a od početka pandemije analizirano je ukupno 53 208 uzoraka.

U OB Dubrovnik hospitalizirane su 64 osobe pozitivne na koronavirus. Sedam pacijenata zahtijeva intenzivnu skrb, od čega su šest na invazivnoj, a jedan na neinvazivnoj ventilaciji.

U samoizolaciji je 1322 osobe, a u posljednja 24 sata zabilježena su četiri kršenja mjere samoizolacije (sva četiri na granici). Od početka pandemije zabilježeno je ukupno 568 kršenja mjere samoizolacije.
Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Slične teme

Lifestyle

U hrvatskom jeziku postoji riječ sntntn

Sticky Post

U posljednja 24 sata zabilježeno je 1098 novih slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2 te je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas ukupno 5794. Među njima...

Dubrovačko-neretvanska županija

Ukoliko se nastavi, stožer razmatra neretvansko zatvaranje....

Sticky Post

S obzirom da se polako približavamo lokalnim izborima, a predizborne kampanje se lagano pripremaju, pripremili smo anketu koja se tiče kandidature za mjesto Dubrovačko-neretvanskog...

Hrvatska

Analiziramo ima li zatvaranje smisla ?