Sve što trebate znati o dopunskom i dodatnom zdravstvenom osiguranju - NaronaNews
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Lifestyle

Sve što trebate znati o dopunskom i dodatnom zdravstvenom osiguranju

Uniqa dopunsko i dodatno osiguranje

Uniqa dopunsko i dodatno osiguranje

Što je dopunsko, a što dodatno zdravstveno osiguranje? Trebaju li vam uopće i čemu služe? Dopunsko i dodatno osiguranje dobrovoljna su zdravstvena osiguranja. Za razliku od obveznog, dobrovoljna zdravstvena osiguranja ugovaraju se prema individualnim potrebama.

Dopunsko zdravstveno osiguranje pokriva dio troškova zdravstvene zaštite iz obveznog zdravstvenog osiguranja. To je ona participacija koju ćete platiti kad u ljekarni podižete lijek, ili u liječničkoj ambulanti za pregled, ali i puno više od toga. Dopunsko pokriva i troškove bolničkog liječenja koje biste u suprotnom morali sami platiti. Sve što trebate znati, pročitajte u Vodiču o dopunskom zdravstvenom osiguranju.

Kad vam zatreba liječnik specijalist, obično ćete zatražiti uputnicu od svog liječnika obiteljske medicine. S dodatnim zdravstvenim osiguranjem ne treba vam uputnica, niti ćete čekati na pregled već ćete ga obaviti u vrlo kratkom roku, u ustanovi i u terminu koji vam najviše odgovara. Kako se ugovara, tko ga sve može ugovoriti, po kojoj cijeni i pokrićima pročitajte u Vodiču o dodatnom zdravstvenom osiguranju.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ostale vijesti

Slične teme

Hrvatska

Analiziramo ima li zatvaranje smisla ?

Sport

Metkovac napravio značajan iskorak u karijeri.

Dubrovačko-neretvanska županija

Već dulje vrijeme smo upoznati s ovom situacijom, ali već su se neki mediji raspisali o tome pa smo i mi odlučili “obavijestiti javnost”....

Sticky Post

Bruno Petković se dotaknuo i svojih početaka u Metkoviću

Sticky Post

Bez tableta ili nekom drugom metodom?

Sport

Povratak u elitu za Hodžića

Sticky Post

Poštovani čitatelji, u tijeku je ekspresni redizajn naše webstranice. Uskoro smo ponovno s vama – trenutno radimo na popunjavanju sadržaja!