policija-policijsko-izvjesce
Metković

U Čapljini poginula mlađa osoba iz Gabela Polja

Kako prenose hercegovački mediji, sinoć je život izgubila mlada osoba iz Gabela Polja. Prenosimo napise Čapljinskog portala:

U prometnoj nesreći koja se oko 03:30 sati dogodila u Čapljini poginula je mlađa ženska osoba. Prometna nesreća dogodila se u blizini čapljinskog groblja, potvrđeno je za Čapljinski portal iz Mupa HNŽ-a.

Upravljajući vozilom Audi osoba M. K. udarila je u parkirani Citroen, a potom i dvadesetogodišnju pješakinju L. J., koja je preminula uslijed zadobivenih ozlijeda.

Očevid su obavili djelatnici Policijske uprave Čapljina, a ulica u kojoj se dogodila prometna nesreća bila je zatvorena za promet. Ovo je drugi mladi život koji je ugašen na području Čapljine u samo 14 dana u prometnim nesrećama.

Hrvatska Izdvojeno Koronavirus Lokalne vijesti

Jedino obeštećenje svih poduzetnika s velikim padom prometa može spasiti gospodarstvo

Udruga Glas poduzetnika, Hrvatska udruga poslodavaca, Nacionalna udruga ugostitelja su, nakon uvođenja novih epidemioloških mjera, pozvale Vladu Republike Hrvatske na donošenje hitnih kompenzacijskih mjera kojima bi se obeštetili poduzetnici kojima je onemogućeno poslovanje. Strožim mjerama je mnogim poduzetnicima onemogućen i zabranjen rad, a nakon pola godine borbe s krizom, mnogi od njih naprosto nemaju sredstava […]

LAUC IMA OPTIMISTIČNE PROGNOZE ‘Do proljeća je priča s pandemijom gotova’

Supruga premijera pozitivna na virus, on mora u samoizolaciju

vrijeme promjena

BIT ĆE IZNADPROSJEČNO Stigla je dugoročna prognoza za zimu, evo što nas sve očekuje