bruno-petkovic-hrvatska-reprezentacija-svedska-liga-nacija
Uncategorized

Vraća se Liga nacija: Hrvatska i Švedska u nedjelju na Maksimiru

Liga nacija se vraća nakon mjesec dana pauze. Hrvatska i Švedska u nedjelju će od 18 sati na maksimiru odmjeriti snage. Prilika za Zlatka Dalića i njegove izabranike da ublaže loš dojam kojeg su ostavili u prethodnoj akciji kada su teško poraženi od Portugala, a zatim i od Francuske u utakmici u kojoj se popravio pristup igri, ali na kraju bez pozitivnog ishoda.

Bruno Petković: “Reprezentacija te treba!”

Možda je vrijeme za novi bljesak ili čak za Antu Budimira kako bi Petković davao i više od trenutnog maksimuma i kako bi podsjetio na lanjska izdanja jer vidljivo je iz aviona da još nije na 100% svojih mogućnosti.

Ante Budimir dobro se iskazao u debiju, ali prijateljska utakmica nikad ne može biti mjerilo, ali svakako je zajedno s Bradarićem dobitak barem za širenje dubine rostera.

Andrej Kramarić vjerojatno neće nastupiti protiv Švedske jer je došao iz Njemačke s ozljedom aduktora te je između ostalog zbog toga protiv Švicarske sjedio na tribinama.

Hrvatska će u nedjelju istrčati u najjačem mogućem sastavu, a Zlatko Dalić je večeras poveo društvo u pripremne treninge.

bruno-petkovic-hrvatska-reprezentacija-svedska-liga-nacija

Hrvatska Izdvojeno Koronavirus Lokalne vijesti

Jedino obeštećenje svih poduzetnika s velikim padom prometa može spasiti gospodarstvo

Udruga Glas poduzetnika, Hrvatska udruga poslodavaca, Nacionalna udruga ugostitelja su, nakon uvođenja novih epidemioloških mjera, pozvale Vladu Republike Hrvatske na donošenje hitnih kompenzacijskih mjera kojima bi se obeštetili poduzetnici kojima je onemogućeno poslovanje. Strožim mjerama je mnogim poduzetnicima onemogućen i zabranjen rad, a nakon pola godine borbe s krizom, mnogi od njih naprosto nemaju sredstava […]

LAUC IMA OPTIMISTIČNE PROGNOZE ‘Do proljeća je priča s pandemijom gotova’

Supruga premijera pozitivna na virus, on mora u samoizolaciju

vrijeme promjena

BIT ĆE IZNADPROSJEČNO Stigla je dugoročna prognoza za zimu, evo što nas sve očekuje