branimir-nestorović
Hrvatska Vijesti Zanimljivosti

Vučićev doktor opet u centru pozornosti: ‘Hrvati koriste jeftine testove i lažiraju brojke’

Nestorović je još 26. veljače na konferenciji za novinare rekao kako je korona najsmješniji virus u povijesti čovječanstva te da postoji samo na Facebooku, a tom je prilikom pozvao žene da slobodno idu u šoping u Italiju.

Naime, u medijima je izazvao brojne reakcije nakon svojih izjava kako je korona izmišljen virus koji živi na Facebooku, a na današnjoj konferenciji okomio se na Hrvatsku.  Nestorović je pohvalio testiranje Srba, a za Hrvate je rekao kako koriste jeftine testove.  – Hrvati rade nepouzdane, brze testove. Imaju lažan broj negativnih nalaza, a bave se nama! Mi te jeftine testove nismo htjeli ni uzeti, odlučili smo raditi dijagnostiku s najboljim PCR testovima čiji se rezultati duže čekaju, ali su jedini točni – rekao je Nestorović. Dao je i objašnjenje zašto misli da Srbija bolje provodi testove od Hrvatske, piše 24sata.

Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/vucicev-doktor-opet-u-centru-pozornosti-hrvati-koriste-jeftine-testove-i-laziraju-brojke-1394607 – www.vecernji.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *