Hrvatska Nogomet Sport Vijesti Zanimljivosti

Zdravko Mamić u Sarajevu proglašen menadžerom desetljeća

I ove godine manifestacija, čiji je osnivač direktor i televizijski novinar u BiH Sabahudin Topalbećirević, okupila je poznate sportske radnike iz Bosne i Hercegovine i regije.

Osmi međunarodni sportski simpozij i prvi međunarodni festival dokumentarnog sportskog filma “Simposar 2019” službeno je otvoren u četvrtak navečer u Sarajevu. I ove godine manifestacija, čiji je osnivač direktor i televizijski novinar u BiH Sabahudin Topalbećirević, okupila je poznate sportske radnike iz Bosne i Hercegovine i regije, a ovoga puta najzvučnija imena su bila ona iz zagrebačkog Dinama, koji će se boriti u posljednjem kolu za plasman u osminu finala Lige prvaka.

 Posebno priznanje je uručeno Zdravku Mamiću, nekadašnjem prvom čovjeku zagrebačkog Dinama, koji je proglašen za menadžera desetlječa. Za najboljeg nogometaša u regiiji proglašen je napadač zagrebačkog Dinama Dani Olmo, koji je sve očarao nevjerojatnim igrama u dresu “modrih”. Najbolji na prostoru Bosne i Hercegovine je Amer Gojak, također nogometaš hrvatskog prvaka. Najbolji trener u BIH je Husref Musemić, doskorašnji strateg Sarajeva, koji je klubu s “Koševa” prošle sezone donio prvu duplu krunu u povijesti. Bez premca u regiji, kada je riječ o trenerima, bio je Nenad Bjelica.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *