Metković Nogomet Sport Vijesti

ŽNK Neretva predstavila novu upravu, NK Neretva nova pojačanja!

Prostorije NK/ŽNK Neretva ovog poslijepodneva nisu mirovale. Prvo je javnost obaviještena o novoj upravi ŽNK Neretva koja je imala zadatak pronaći novu upravu nakon što je prethodna podnijela ostavke.

ŽNK Neretva za predsjednika je imenovala Ivicu Bačića, dok je na mjesto sportskog direktora došao Mario Galov.

Za predsjednika skuštine imenovan je Ivan Daničić, a osim Bačića upravni odbor čine Mario GalovIgor Talajić, Dalibor Obradović i Vedran Vištica.

Par sati poslije, nova presica. NK Neretva i njezina uprava (Jerković, Manenica, Kaleb) pred okupljenima su predstavili proljetna pojačanja koja su bila neophodna kako bi se ispunio temeljni cilj – ostanak u 3.HNL Jug.

Osim nekih povratnika poput Duje Medaka, Šime Erjauca, Brune Šutala predstavljeni su još Petar Kozina, Matej Žaglin, Ahmet Hasinović i Marko Bencun.

Metković po svom položaju i značaju zaslužuje imati nogometnog trećeligaša kao neki svojevrsni minimum, a na novopridošlim igračima je da pokažu znanje i da se zalaganjem (uz naglasak na sportsko ponašanje na terenu i van njega) što prije uklope u momčad jer izazovi i lokalni derbiji su pred vratima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *